Kloka Gummans Stuga

Om mig

Jag heter Jessica. Jag är utbildad arkeolog, medium och healer, och jag har identifierat mig som häxa i tjugofem år.

Kloka Gummans Stuga började på Facebook 2014 som en sida med häxtips och tankar om folktro och historia. Jag föreställer mig att jag har gått som lärling hos kloka gumman i alla dessa år och nu är redo att börja praktisera. En dag ska jag själv bli en klok, gammal gumma i en stuga full av kuriositeter.

Min första tarotkortlek köpte jag i mitten av nittiotalet. Sen dess har jag lagt kort för mig själv och vänner nästan dagligen. I samband med en intensiv healer- och clairvoyanceutbildning på EnergiFokus 2004 - 2007 fördjupades förståelsen för tarotkorten. Periodvis har jag gjort läsningar på mässor, jobbat på tarotlinje och på förfrågan tagit emot klienter i mitt hem. Men det är först nu som jag har hittat det format som passar mig.

Som häxa praktiserar jag mycket själv men jag firar gärna högtider och ceremonier tillsammans med andra. Genom åren har det blivit många ritualer, healingkvällar och häxkurser för nära och kära, och sen hösten 2020 håller jag öppna ceremonier för årstiderna i Solberga i södra Stockholm.

Följ mig gärna på:

Facebook

Instagram